Paul Robert

21 november 2017 Paul Robert Baker, 94, Christiansburg, gick hem för att vara hos Herren tisdag den 21 november 2017. Paulus föregicks i död av sina föräldrar, Claude Baker och Rebecca Graham Baker; bröder, Raynard, Ervin, Jesse och Willy Baker; och systrar, Moneta Carroll, Edith Yates och Edrie Fisher. Han överlevs av sin kärleksfulle och hängivna fru Doris Baker; dotter Lois Bailey och make Buddy; barnbarn, Mike Bailey och Amy Taylor; barnbarn, Skye McSherry och make Patrick, McKenzie och Brooklyn Taylor; liksom många nischer Gå Ner I Vikt Snabbt och brorson. Paul hade varit medlem i Cambria Baptist Church i över 50 år och Gå Ner I Vikt På En Vecka tjänstgjorde i många utskott. Han hade också varit medlem i Christiansburg Baptist Church. Bakers ägde och drivs Baker s Supermarket i 24 år. Paul och Doris skulle ha firade sitt 76-års bröllopsdag Gå Ner I Vikt På En Vecka den 18 december 2017. Han var en kärleksfull man, far och farfar till sin familj. Särskilt tack till Mike och Brenda Cantrell och till Ruth Smith och sena Herman Smith för all sin omsorg under åren. vid Cambria Baptist Church. Keith Crowgey och Rev. Butch McCarthy officiating. graveside.

Från en gästbok kan du logga in med ditt användarkonto för att lämna ett meddelande. Om du har ett befintligt konto med den här sidan kan du logga in med det. Annars är det enkelt att skapa en ny genom att klicka på Skapa ‘Registrera’ -knappen och följa de enkla stegen på sidan Registrera.