PC säsonger hälsningar till HWA

Vänligen acceptera och / eller förnya, utan förpliktelse, underförstådda eller implicita, de bästa hälsningarna, hänvisad till som denna hälsning här nedan, för en miljömedveten, socialt ansvarlig, politiskt korrekt, låg stress, icke beroendeframkallande, könsneutral, icke-specifik sexualitet, firandet av vintersolståndssemestern på norra halvklotet och sommarsolståndssemesteren på södra halvklotet, praktiserad inom de mest roliga traditionerna av ditt vals religiösa övertygelse eller sekulära praxis av ditt preferens med respekt för de religiösa / sekulära övertygelserna och / eller traditioner hos andra, eller deras val att inte utöva religiösa eller sekulära traditioner alls. Denna hälsning, utan underförstådda förpliktelser, omfattar också ett ekonomiskt framgångsrikt, personligt uppfyllande, känslomässigt förtrollande och stimulerande och medicinskt okomplicerat erkännande av början av det allmänt accepterade kalenderåret 2007, men Går Man Ner I Vikt med respekt för kalendrarna för val av andra kulturer eller sekter, i en värld fylld av kärlek, fred, glädje, harmoni, mångfald, tolerans, god vilja, respekt och lycka, ren luft och mycket vatten, mindre förorening, reducerade växthusgaser och med tanke på loppet, färg, ålder, fysisk förmåga, religiös tro och din preferens till valet av bloggar, RSS-läsare, e-postsystem, webbläsare, inklusive men inte begränsat till gratis Firefox och / eller Internet Explorer med hänsyn till deras respektive skillnader i förhållande till tolkning och implementering av W3C webbstandarder, datorplattform, märke av mikroprocessor, typ av visuell displayenhet, tangentbord, mus eller annan pekdon, op beräkningssystem, inklusive men inte begränsat till singular eller ett flertal variationer, antingen för en avgift eller fri öppen källkod, och Internetleverantör ansluten via modem, permanent modem, bredband eller på annat sätt, eller dietens preferens av wishee.

Denna hälsning får inte läsas om du inte accepterar villkoren för denna hälsning. Genom att ha läst denna hälsning har du angett din uttryckliga bekräftelse att du accepterar denna hälsning i ovan nämnda sätt.

Denna hälsning omfattar, uteslutande och inte uteslutande, dig, din make, om samma eller olika kön och / eller om sådant förhållande är juridiskt erkänt eller olagligt i vissa jurisdiktioner, inklusive singularly och plurally, tidigare, nuvarande eller framtida, dina barn inklusive naturliga, antagen, lag eller sponsrad, död, levande eller ofödd, och / eller dina föräldrar, relaterade med blod, enligt lagar, antagna eller sponsrade döda eller levande. När de omfattas av hälsningen av den ovannämnda hälsningen på samma ovan nämnda sätt, kommer de täckta visheten att förlänga nämnda hälsning till samma förhållanden som de har rekursivt och oändligt.

Genom att acceptera denna hälsning är du bunden av dessa villkor:

Denna hälsning är föremål för ytterligare förtydligande eller återkallande.

Denna hälsning, inklusive men inte begränsad till all dess tillhörande materiella och immateriella goda vilja och bästa önskningar, är fritt överförbar, duplicerad, distribuerad, kopierad och reproducerad med förbehåll för villkoren nedan.

Denna hälsning innebär inget löfte av önskan att faktiskt genomföra någon av önskningarna.

Denna hälsning kan inte vara verkställbar i vissa jurisdiktioner och / eller begränsningarna här kan inte vara bindande för vissa visdomar i vissa jurisdiktioner och är återkallelig efter önskemålarens eget gottfinnande.

Denna hälsning är motiverad att utföra som rimligt kan förväntas inom den vanliga tillämpningen av god tidning, under Gå Ner I Vikt Snabbt Piller en period av ett år eller till utfärdandet av en efterföljande semesterhälsning, beroende på vilket som kommer först.

Wishor garanterar denna hälsning endast för den begränsade ersättningen av denna önskan eller utgivning av en ny önskan efter önskemålens eget gottfinnande.

Eventuella rättigheter som är förknippade med denna hälsning, inklusive men inte begränsat till de immateriella och moraliska rättigheterna, publiceringsrättigheter inklusive men inte begränsat till publicering via blogosfären, via e-post, via webbplatser, på CD och / eller på elektronisk väg, rätten att utföra privat och offentligt till en liten, medelstor eller stor grupp av nuvarande eller avlägsen målgrupp och eller sändningsrättigheterna att överföra, bevara och vidarebefordra på något fysiskt eller elektroniskt sätt är egenskapen hos önskaren.

Denna manifestation av hälsning, copyleft under GNU-licens eller annan öppen källkodslicens som liknar GNU-licens och eller Creative Commons när och om sådan licens är / kan verkställas i vissa jurisdiktioner, är fritt överförbar, duplicerad, distribuerad, kopierad och reproducerad under förutsättning att eventuella ytterligare tillägg eller växlingar inte ska innebära någon begränsning utöver vad som implicit eller uttryckligen uttryckte denna klausul.

Eventuell ändring och tillägg, inklusive men inte begränsat till de syntaktiska, semantiska, språkliga, konstnärliga, estetiska, andliga och materiella förbättringarna, får endast göras till den ursprungliga hälsningen i samma goda tro och ära av någon rimlig person.

Eventuella hänvisningar i denna hälsning till ‘Herren’, ‘Fader jul’, ‘Vår Frälsare’, ‘Santa’ eller andra festliga figurer, oavsett om de är faktiska eller fiktiva, döda eller levande, får inte innebära någon påtegning från eller av dem i respekt av denna hälsning, och alla äganderättigheter i några refererade tredjeparts namn och bilder bekräftas härmed.

Wishee uttrycker uttryckligen med att hälsningen accepteras, att hälsningen är accepterad och åtnjutits på vishetens egen risk. Varken önskaren, dess dotterbolag eller någon av deras respektive anställda, tidigare eller nuvarande arbetsgivare, vänner, släktingar, make tidigare, nuvarande eller framtida, agenter, leverantörer av tredje part eller licensgivare garanterar att hälsningen kommer att vara oavbruten eller felfri; De gör inte heller några garantier om hälsningens resultat och effektivitet.

Wishee får inte utan önskarens skriftliga godkännande lämna tredje man resultatet av något riktmärkeprov av hälsningsresultatet.

Wishee erkänner uttryckligen och håller med om att för att skydda integriteten hos vissa tredjepartsmekanismer för att njuta av önskningarna, kan önskaren tillhandahålla säkerhetsrelaterade uppdateringar som automatiskt hämtas och installeras på din semesterresa. visst sätt att njuta av en semester skyddad Gå Ner ett Kilo I Veckan av digital rättighetshantering.

Wisheren förbehåller sig rätten att när som helst och från tid till annan uppdatera, revidera, komplettera och på annat sätt ändra detta avtal och att införa nya eller ytterligare regler, policyer, villkor eller villkor för din användning av önskningarna. Sådana uppdateringar, ändringar, tillägg, ändringar och tilläggsregler, policyer, villkor och villkor (gemensamt hänvisat till i detta avtal som ‘Ytterligare villkor’) träder i kraft omedelbart och införlivas i denna Avtal. Vishetens fortsatta njutning av efterföljande önskningar anses vara vishetens godtagande av alla sådana ytterligare villkor. Alla ytterligare villkor införlivas härmed i detta avtal med denna hänvisning.