Pebble Hill Plantation s Gå Ner I Vikt Snabbt semesterfinery

THOMASVILLE Christmas är i luften på Pebble Hill, som plantagen dons Gå Ner ett Kilo I Veckan sin semesterfiner. Grunderna och huvudhuset är inredda för säsongen.

Huvudbyggnaden är fylld med sju julgranar, alla med ett annat tema. En av favoriterna är trädet i morgonrummet, som innehåller familjens antika ornament som daterar till slutet av 1800-talet. På trädet ligger antika leksaker från början av 1900-talet. Ett annat populärt träd är Woodland Tree, vilket Det finns också ett träd fyllt med hästvisningsband och en som har handmålade Alice in Wonderland ornamenter.

På skärmen finns också en crche som tillhörde Pebble Hills senaste ägare, Elisabeth Ireland Poe. Satsen donerades tillbaka till Pebble Hill 2003 av Poe s storfosi, Margo Humphrey Bindhardt.

Nytt Går Man Ner I Vikt i år i huvudhuset är Christmas Presents-utställningen, som fokuserar på utbyte av presenter bland familjen, vänner och anställda. Hanna-familjen behöll noggranna register i samband med alla aspekter av Kristus på Pebble Hill. Inte bara behöll de listor över presenter skickade och mottagna, de sammanställde skrapböcker av de julkort som mottogs varje år. Lloyd Hadley, familjens chaufför, klädd som jultomten och distribuerade familjens presenter till de anställda. Hans kostym är på displayen. Dessa och många andra arkivprodukter ingår i utställningen.

Ta med gästerna och njut av en säsongsbetonad rundtur i plantagen. Semesterdekorationerna kommer att vara på plats under december månad.