Pedofil står inför fängelse efter polisen kontakta tusentals föräldrar om sin galen video

Han åtalade sig också skyldig att göra dussintals oanständiga rörliga bilder av barn över alla tre kategorier av svårighetsgrad och inneha 20 extrema pornografiska bilder som domstolen beskrivit som ‘obscene’ som de involverade en person och ett djur.

Efter att Norton ursprungligen dök upp i Southampton Gå Ner ett Kilo I Veckan Magistrates ‘Court den 6 december var föräldrarna underrättad om att en av de videor som han gjort hade delats på olika plattformar och över nyheterna.

I brevet som skickades till föräldrarna efter Nortons första domstolsutseende i december, uppgav detektivforskare Rachel Farrell att Hampshire Constabulary hade utfört en grundlig utredning av frågorna.

Hon sa: ‘Båda barnen, som är offer för allvarligt brott, stöds av specialpoliser och partnerbyråer.

‘Polisens råd är detsamma, om barn och Gå Ner I Vikt Snabbt Piller ungdomar tar emot den här videon på någon social media-plattform, bör de radera det direkt och berätta för en betrodd vuxen som lärare eller förälder till exempel.

‘Det är verkligen viktigt att de förstår att om de visar den här videon till någon annan eller vidarebefordrar den till andra människor, kan de begå brott och vi vill sluta att hända det.

‘Vi har varit tydliga att vi inte vill kriminalisera barn och att människor inte kommer att vara i trubbel om de har gjort ett verkligt misstag.’

Hon tillade: ‘Tyvärr ser vi fler brott där ungdomar riktas mot brottslingar som döljer sina identiteter och vet var de ska gå online för att få tillgång till och hitta falska Gå Ner ett Kilo I Veckan vänskap med barn och tyvärr är ingen immun mot riskerna. ‘

När Norton uppträdde vid sin utfrågning på onsdagen, kom cheadle, Stockport invånare in i sina skyldiga grunder.

Mitigating, Matthew Jewell frågade domstolen för en pre sentence rapport som ska sammanställas på Norton för att bestämma hur ‘farligt’ den dömda pedofilen är.