Pedofile preparerade hela familjen att Gå Ner I Vikt Snabbt gå på semester med tjej

Clinton Stothard har fängslats i sex år efter att ha lurat tjejen och hennes familj (Bild: PA)

En pedofil som gick på semester med en 15 årig tjej och hennes familj efter att ha övertygat om att han var tonåring har varit fängslad i sex år, Går Man Ner I Vikt sade polisen.

Dömande Stothard på Sheffield Crown Court förra veckan beskrev domaren honom som förälder värsta mardröm och haj som bad i internetets vatten på barn som tidigare påtalade sig skyldiga till totalt 18 anklagelser om 39 brott mot fyra barn.

Samma tjej var preparerad av Owen Hall (Bild: PA)

Förutom att bli fängslad i sex år, kommer Stothard också att bli föremål för en längre tid på licens i 12 månader och en sexuell preventionsorder som hindrar honom från att bo hos någon under 18 år och tillåter polisen att övervaka sin internetanvändning.

Avon och Somerset Police identifierade Stothard efter att Barnardos uppmärksammat sin kontakt med Går Man Ner I Vikt en utsatt tjej i Bristol.

Efter hans arresteringsanställda granskade flera av hans elektroniska apparater som avslöjade omfattningen av hans kränkning.

Undersökningen ledde också till anhållandet av en annan man som sedan fängslats i fyra år för barnsbrott.

Owen Hall, 26, Hartcliffe, Bristol, preparerade samma 14-åriga Bristol-tjej som målades av Stothard och uppmuntrade henne att delta i sexuell aktivitet.

Detective Constable Kim O av Avon och Somerset Police, sade: Stothard är en rovpedofil som masqueraded som en 19-årig och använde en mängd aliaser när han vände sig och preparerade sina offer.

var omfattningen av hans bedrägeri att han effektivt preparerade en tjej hela familjen att vinna sitt förtroende så mycket att de kände sig bekväma med att ta honom på semester.

intensiteten av hans grooming var ganska uppriktigt chockerande, med en annan av hans offer bombarderade med tusentals samtal och texter under en kort tid.

hoppas att den dom som lämnats av domstolen går något för att tillhandahålla alla de som han försökte med en viss avkänning och att det här fallet skickar ett meddelande till dem som begår sådana brott, att vi är engagerade i att skydda de mest utsatta medlemmarna i vårt samhälle och geografi kommer inte att vara ett hinder för oss.